Att sälja SmartBelt

Kvalité och design

Att sälja SmartBelt konceptet är enkelt, vi har ett steg för steg program där vi går igenom vad som förväntas av er och vad ni kan förvänta er av oss.

När vi tog fram SmartBelt konceptet hade vi efter diskussioner med andra föreningar kommit fram till vad som är viktigt för en förening när man skall sälja produkter.

Det som framkom var,

 

  • Enkelhet, så lite arbete för föreningens personal.

 

           Det har vi åstadkommit genom att lägga så mycket arbete som möjligt på Elegant      Designs personal. Vi har tagit fram ett steg för steg beskrivning som vi kallar för “Vad händer nu” där framgår vad som förväntas av den kontaktperson vi har hos er och vad som Elegant Design kommer göra.

 

  1. Bra stöd från leverantören.

  Elegant Design Norden har tagit fram beskrivningen “Vad händer nu” där framgår det vad som vi kommer att stödja er med. Sedan får ni en kontaktperson hos oss som ni kan vända er till om ni har frågor, funderingar.

 

  1. Bra kvalite.

   Vi levererar läderbälten av hög kvalite, har också partners i Kina som hjälper oss att kontrollera att kvaliteten blir som vi beställt.

 

  1. Bra förtjänstmöjligheter.

   Vi påstår att vi erbjuder föreningarna den bästa förtjänst möjligheten ni kan få på en produkt, i kronor räknat,  i Sverige.

Har tagit fram en “kalkylsnurra” där ni enkelt kan se vad ni tjänar per produkt, detta går vi igenom tillsammans när vi träffas.

Beroende på vilka produkter ni väljer, vilken design ni önskar och vilket utpris ni tänker ta så skiljer sig vinsten något från förening till förening.

 

Kontakta oss!  ( Se kontaktuppgifter)

 

Detta är inga krångligheter, vi hjälper med förslag på produkter, design och utpris och därefter använder vi “kalkylsnurran” så får ni fram vad ni kommer att tjäna. Sedan behåller ni “kalkylsnurran” så kan ni själva planera hur mycket ni skall tjäna.